martes, 22 de septiembre de 2009

-Intervenció GITIC-



Hem evolucionat tant com ens pensem?

:)

jueves, 17 de septiembre de 2009

-Qui seria jo sense les TIC?-

Segurament una persona totalment diferent a la que sóc ara. No recordo ben bé quan va començar la meva afició per les noves tecnologies… suposo que de ben petita quan jugava amb la càmera de fotos del meu pare o quan em deixava jugar amb l’Intel Pentium III… un ordinador que em semblava la màquina més ràpida del món! “¡Bendita Inocencia!”

També recordo que a l’escola fèiem classes d’informàtica i ens ensenyaven a defensar-nos amb tot tipus de programes. Suposo que aquest fet va fer que em comencés a interessar per aquest món. Em vaig aficionar a la fotografia, començant per les càmeres de carret i acabant per les digitals, em vaig fer addicta a escoltar música amb el walkman, el discman, l’mp3... Sempre m’ha cridat molt l’atenció el retoc d’imatges y la utilització de programes com el Photoshop. Suposo que per això me passat moltes nits davant l’ordinador creant, descomponent, barrejant... en definitiva, editant milers d'imatges.

He cursat any i mig de Comunicació Audiovisual i ara he decidit prendrem un descans de tanta tecnologia i centrar-me en el que realment és la meva veritable vocació, ser MESTRE, tot i que en un futur finalitzaré els meus estudis de CAV i intentaré dedicar-me al món de la comunicació centrant-me en els infants.


[...]

“Todas las piezas deben unirse sin ser forzadas. Debe recordar que los componentes que está reensamblando fueron desmontados por usted, por lo que si no puede unirlos debe existir una razón. Pero sobre todo, no use un martillo”

— Manual de mantenimiento de IBM, año 1925