viernes, 9 de octubre de 2009

-COED 5-9/10/2009-


Descripció


Durant aquesta setmana a classe de Comunicació Oral Escrita i Digital hem parlat sobre el bon ús de la llengua, la importància de la fluïdesa, l'entonació, la correcció ortogràfica i lingüística, l’eliminació dels barbarismes i sobretot l’extrema necessitat de tenir una bona lletra a l’hora d’escriure.

Reflexió

Certament per la tasca que arribarem a desenvolupar en un futur no gaire llunyà és extremament necessària una bona cal·ligrafia. Com molt bé ens va dir la Lluïsa no acostumem a parar atenció a la qualitat amb la que prenem els apunts, sinó a la quantitat que en prenem i aquest fet pot arribar a ocasionar-nos molts problemes a l’hora d’intentar estudiar, ja que molts cops la lletra es inintel·ligible per nosaltres mateixos.
Així doncs, si mai volem arribar a ser bons Mestres i volem arribar a tenir la capacitat d’exigir als nostres alumnes una bona presentació dels treballs, haurem de començar a treballar amb nosaltres mateixos.

Aprofundiment

Per tal de millorar la nostra oralitat existeixen multituds d’exercicis que ens poden ajudar a millorar la pronunciació i la vocalització i que ens poden ajudar a escriure amb millor lletra. També cal destacar que un cop siguem Mestres haurem d’ensenyar als nostres alumnes a escriure amb correcció i a tenir cura de la lletra. Així doncs deixo l’enllaç d’un article que tracta sobre la cal·ligrafia i la llegibilitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario