domingo, 25 de octubre de 2009

-COED 25/10/2009-


QUI ETS TU?

Alba Mayol

Ets una de les persones amb les que més moments he compartit fins ara a la URL.
Vas néixer a Barcelona però de ben petita vas marxar a viure fora. Ara, des de fa un temps, vius a Sabadell amb el Rubén a una caseta molt a prop de l'estació. Vas cursar dos anys de la carrera de Filosofia i ara comences una nova etapa estudiant el que realment t'agrada, Magisteri.

Treballes com a farmacèutica i ets una gran aficionada a la música, portes fins i tot una clau de sol tatuada a l'avantbraç dret, que després es va tatuar també el teu pare. T'encanta el color negre, llegir i ets ovolactovegetariana.

Des del primer dia ets la noia formal del grup, la que sempre ens diu els treballs que tenim, la feina que ens resta pendent...vaja, que no cal ni que mirem l'agenda!

Sens dubte ets una persona entranyable, carinyosa (malgrat que de la primera impressió se'n derivi més aviat el contrari) i sempre estàs disposada a escoltar i aconsellar a qui ho necessiti.

N'estic del tot segura de que encara ens queden molts bons moments per viure juntes durant aquests anys que ens queden per endavant i que juntament amb les “Cookies” serem unes grans mestres.




No hay comentarios:

Publicar un comentario