sábado, 7 de noviembre de 2009

- 6 de Novembre -

Ahir la Mónica va fer la seva lectura en veu alta amb un fragment del llibre "Campos de fresas". La veritat es que es prou correcte i l’única cosa que podria millorar és la seva postura a l’hora de llegir, ja que si ho fes també milloraria la projecció de la veu.

Després vam realitzar l’actualitat educativa la Cristina i jo. La veritat és que aquesta setmana hem tingut la sort de trobar bastants noticies, tot i que això a comportat més dificultat a l’hora d’escollir quina presentaríem als nostres companys. Finalment ens vam decidir per una noticia que parlava sobre que Estrasburg obligava a Itàlia a treure els crucifixos de les escoles. Un cop presentada la noticia vam realitzar un debat. En un primer moment va costar arrancar el debat, però al final la cosa es va animar.

Finalment, un cop acabat el debat, l’Annabel va explicar-nos en que consistia la setmana d'activitats extraordinàries i els treballs que hauríem de realitzar sobre cada activitat i vam començar a assignar els centres que visitarem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario