lunes, 23 de noviembre de 2009

-COED 23/11/2009-


Descripció

Durant aquesta sessió hem començat les exposicions finals del mòdul, que han estat avaluades conjuntament per la Lluïsa Cirera i el Xavier Àvila.
Aquestes exposicions havien de fonamentar-se en un tema relacionat amb el territori català, motiu pel qual moltes de les exposicions s'han centrat en localitats catalanes.


Reflexió

Considero que el fet de partir el classe en A i B també a l’hora de les exposicions de Territori es molt positiu ja que contribueix a calmar una mica l’estat de nerviosisme amb el que sempre que hem d’exposar ens trobem. Així doncs exposem amb més seguretat i les exposicions surten millor.
Cal destacar que l’avaluació d’aquesta activitat també es realitza a través dels mitjans audiovisuals que fem servir a l’hora de mostrar la informació sobre el tema en el que es centra la ponència, fet que també considero molt positiu.


Aprofundiment

Adjunto un enllaç que juntament amb els consells que proporciona el llibre de Com parlar bé en públic ens ajudarà a realitzar els PPT de manera sintètica i entenedora per tal de reforçar les nostres exposicions:

No hay comentarios:

Publicar un comentario