lunes, 16 de noviembre de 2009

-WEB 2.O-

Com que no he pogut assistir a la conferència ja que estic malalta he decidit buscar informació sobre recursos relacionats amb la Web 2.0 i he trobat dos que crec que ens poden ser de gran utilitat.

El primer d'ells és:


L'empresa Intel ha creat un portal de recursos educatius gratuïts anomenada Wikisaber.


En el seu text de benvinguda es defineix WIKISABER com "un portal educatiu fonamentat en l'ensenyament i l'aprenentatge col.laboratius. Gratuït i pensat per a tots els cursos d'ensenyament obligatori, WIKISABER vol ser el marc per a que pares i tutors, professors i alumnes puguin compartir coneixement i es comuniquin entre ells, a més d'aportar recursos i continguts de qualitat ".

Encara es troba en proves però ja conté alguns recursos que es poden utilitzar i estan distribuïts per nivells i / o àrees.

L'adreça és: http://www.wikisaber.es/home.aspx?c=1


El segon d'ells és:


Materials i recursos TIC allotjats en Educastur, entre els quals destaquen un taller d'eines web 2.0, creat per Francisco Muñoz de la Peña Castrillo i Carlos Cabanillas Núñez.

Es tracta de tres tallers (bàsic, mitjà i avançat) a través dels quals qualsevol usuari pot conèixer i familiaritzar-se amb diverses de les eines imprescindibles per moure's a la Web 2.0.
Dins d'aquests tallers s'inclou un curs molt interessant sobre el funcionament i l'ús de CmapTools.

Les adreces són:

- A Educastur.
http://blog.educastur.es/cuate/2008/10/23/taller-herramientas-web-20/

- A la wiki.
http://educaredweb2.wikispaces.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario