viernes, 6 de noviembre de 2009

-COED 2-6/11/2009-


Descripció


Durant aquesta sessió vam exposat el procés de Qui ets tu?, aquesta exposició havia de tenir una durada aproximada d'uns 2 minuts i l’havíem de preparar amb anterioritat.
En aquests dos minuts d'exposició havíem d'explicar els trets en els que ens havíem centrat a l’hora de descriure al company i també portar un parell de fotografies fetes per nosaltres de la persona a la que havíem descrit. i també adjuntar una o diverses fotografies, fetes per nosaltres mateixos, de la persona a la qual descrivíem.
A la sessió de divendres 6, hem començat els exercicis de recitació d'un poema que havia de tenir també una durada aproximada d'uns dos minuts.

Reflexió

M’agradaria remarcar com n’és de subjectiu el temps. Durant l’exposició del procés descriptiu molts dels meus companys de classe sobrepassaven el temps ja que en dos minuts els semblava que no podien dir tot el que volien explicar, per contra, en la recitació aquests dos minuts se’ns han fet eterns i fins i tot ens semblava que era massa temps per estar parlant i recitant un poema o un conte de memòria.

Aprofundiment

Pel que fa referència al pas del temps, sembla que a vegades passa lent però alhora ràpid, de pressa però a l’hora pausat… sembla com si de un dia cap a l’altre no canviéssim res, però a l’hora ho canviéssim tot.
Per demostrar això us enllaço un vídeo d’una noia que s’ha fotografiat durant tres anys dia rere dia per tal de que veieu de que per diminut que sigui el canvi, tot tard o d’hora acaba important…
potser dos minuts parlant o potser 3 anys no són tant… o si?

http://www.youtube.com/watch?v=55YYaJIrmzo

No hay comentarios:

Publicar un comentario