jueves, 17 de diciembre de 2009

- 16 de Desembre -

La classe va començar amb la darrera lectura en veu alta del seminari. Aquest cop la va fer el Sergio, i per sorpresa de tots, va llegir un monòleg. Crec que ho va fer prou bé tenint en compte que un monòleg no està escrit per llegir, sinó que s’ha d’interpretar i de memoritzar. Així que malgrat tot, la lectura va ser molt entretinguda i original.

Seguidament vam realitzar un anàlisi del que havíem llegit al llibre “l’elogi de feblesa” i vam iniciar un debat. Em va sorprendre molt que a tots ens havia impressionat la reflexió que fa en Jollien sobre el que es la normalitat i com la viuen els nens que són considerats com a anormals. La veritat es que la lectura d’aquest llibre m’ha aportat moltes coses i el fet de veure a en propi Jollien parlant en una conferència, i veure com es desenvolupa i com interactua amb el públic m’ha fet adonar-me de que la normalitat està en els ulls del que mira.

Un cop finalitzat el debat, vam començar a parlar de la visita a un centre educatiu dels que havíem visitat durant la setmana de pràctiques. Alguns dels llocs que van visitar els meus companys van ser: el Cosmocaixa, el Museu de Badalona, Biblioteques de Barcelona, Museu de la xocolata...



"Se puede sufrir y vivir con alegría"


- Alexandre Jollien -

No hay comentarios:

Publicar un comentario